Піар-агенцію Media Brand очолив Віталій Ігнатуша

12 Січня 2011
15111
12 Січня 2011
11:31

Піар-агенцію Media Brand очолив Віталій Ігнатуша

15111
Піар-агенцію Media Brand очолив Віталій Ігнатуша

Віталій Ігнатуша призначений генеральним директором піар-агентства Media Brand. На нового керівника покладені обов'язки стратегічного планерування і розвитку агентства, у тому числі - запуск нових медіа-продуктів. Про це ТК повідомили в Media Brand.

 

Віталій Ігнатуша за освітою політолог. Керував спеціальними проектами у ряді піар-агентств у сфері побудови комунікацій для органів державної влади, політичних партій і комерційних структур. У Media Brand раніше обіймав одну з керівних посад.

 

Media Brand - піар-агентство, яке надає full-service у сфері політичного і бізнес-піару, працює на українському ринку з 2008 року. Основні напрями діяльності: піар-консалтинг, політичні технології, створення «газети під ключ» та видавництво.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15111
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
злобный
4824 дн. тому
Какой-то левый чувак возглавил никому не известную пиар агенцию. Молодцы ТК! Хоть бы в новости не ставили, не позорились, объективные вы наши правдолюбцы-джинсоборцы.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду