«Радіо-Ера ФМ» запустило спільний проект з Національним польським радіо

11 Січня 2011
19561
11 Січня 2011
10:44

«Радіо-Ера ФМ» запустило спільний проект з Національним польським радіо

19561
«Радіо-Ера ФМ» запустило спільний проект з Національним польським радіо

З 1 січня 2011 року на «Радіо-Ера ФМ» почали виходити 10-хвилинні інформаційно-аналітичні випуски, підготовлені спільно з Національним польським радіо. Про це повідомляє прес-служба «Радіо-Ера ФМ».

 

Передача виходить щодня, чотири рази на добу. Як ідеться у повідомленні, мета проекту - ознайомити українських слухачів з життям Євросоюзу на прикладі Польщі як одного з наших найближчих сусідів.

 

За словами шеф-редактора «Радіо-Ера ФМ» Віталія Дикого, «в програмах висвітлюватимуться події з різних сфер польського сьогодення, зокрема, політичні, економіко-соціальні питання. Розглядатимуться варіанти вирішення проблемних питань через призму польського досвіду».

 

Окрім того, польські журналісти представлять власний погляд на події, які відбуваються в Україні, торкатимуться питань прикордонної, економічної, культурної співпраці.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19561
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcw
4847 дн. тому
"Эра-ФМ"- единственственная,по-моему, радиостанция, отвечающая евростандартам! А вот теле- Эра превратилась в жалкое подобие какой-то Мелитополь-ТВ. Интересно,как долго власть придержащие будут терпеть это неподобство в украинском радиоэфире?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду