У Москві побили спортивного журналіста Дмитра Дєрунца

8 Січня 2011
16634
8 Січня 2011
17:34

У Москві побили спортивного журналіста Дмитра Дєрунца

16634
У Москві побили спортивного журналіста Дмитра Дєрунца

7 січня у Москві невідомі побили спортивного журналіста Дмитра Дєрунца. Про це повідомляє радіостанція «Говорит Москва».

 

Дмитро Дєрунєц працює ведучим новин російського телеканалу ТВЦ, а також спортивним оглядачем концерну «Радіо-Центр», куди входить у тому числі радіостанція «Говорит Москва».

 

За інформацією радіостанції, журналіста доправили в Інститут швидкої допомоги імені Скліфосовського з пошкодженням щелепи і підозрою на струс головного мозку, йому може знадобитися операція. Затримати підозрюваних поки не вдалося.

 

Як зазначає РІА «Новости», напад на Дєрунца в прес-службі телеканалу «ТВ Центр», де працює журналіст, не пов'язують із його професійною діяльністю: «Він (Дєрунєц. - РІА "Новости") веде інформаційну програму "События". Ніяких розслідувань він не проводив, він звичайний ведучий інформаційної програми. Напад на нього не зв'язаний із його професійною діяльністю».

 

Фото - «ТВ-Центр»

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16634
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду