Новий канал запускає два реаліті

4 Січня 2011
17611
4 Січня 2011
10:12

Новий канал запускає два реаліті

17611
Новий канал запускає два реаліті

Новий канал  розпочинає кастинги на два нові реаліті-шоу. Про це повідомляє сайт каналу.

 

Проект «Знову разом» намагатиметься примирити розлученні подружжя. Участь у шоу зможе взяти «будь-хто», а «сімейний статус учасників проекту на даний момент не має значення».

 

Окрім цього канал запустить ще одне сімейне реаліті. За форматом проекту,  у будинку встановлюються приховані камери, учасник отримує певне завдання ведучого і має вмовити свою «половинку» зробити « не властиві їй/йому речі».

 

За кожен пройдений етап учасник шоу отримує грошову винагороду, і, якщо усі завдання будуть виконані, пара може здобути до 50 000 грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17611
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду