Дніпропетровська ОДТРК відмовилася розміщувати привітання партії Тимошенко

30 Грудня 2010
21104
30 Грудня 2010
12:07

Дніпропетровська ОДТРК відмовилася розміщувати привітання партії Тимошенко

21104
Дніпропетровська ОДТРК відмовилася розміщувати привітання партії Тимошенко

Дніпропетровська обласна державна телерадіокомпанія відмовила в розміщенні вітальних роликів обласної організації «Батьківщини». Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на партію, де причини відмови назвали «малозрозумілим».

 

«Це є наругою не тільки над правами людини, але і над законністю. Адже державний телеканал в першу чергу існує на кошти платників податків», - заявили в облорганізації.

 

«Це є не просто наступом на свободу слова, а найвищим проявом цинізму і вседозволеності з боку нинішньої влади, яка такими діями швидше демонструє не свою силу, а слабкість», - вважають у «Батьківщині».

 

У свою чергу генеральний директор Дніпропетровської ОДТРК Валентин Чанглі повідомив, що прохань про розміщення на каналі новорічних звернень лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко чи народних депутатів від цієї партії не надходило.

 

«Я не бачив ніяких поздоровлень від Юлії Володимирівни або народних депутатів. А ролик із зверненням керівника Дніпропетровської облорганізації "Батьківщини" Антоніни Ульяхіної принесли пізно, коли сітка мовлення була вже зверстана», - заявив він.

 

Нагадаємо, рідна тітка екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Антоніна Ульяхіна стала депутатом Дніпропетровської облради. Вона йшла за списками «Батьківщини» до облради під першим номером.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21104
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду