Олексій Бродський очолив «Пятый канал»

30 Грудня 2010
20124
30 Грудня 2010
09:46

Олексій Бродський очолив «Пятый канал»

20124
Олексій Бродський очолив «Пятый канал»

Генеральним директором ТРК «Петербург» (російський «Пятый канал») призначений Олексій Бродський, який раніше обіймав посаду заступника керівника дирекції інформаційних програм «Первого канала», повідомляє Lenta.ru з посиланням на РІА «Новости».

 

Аркадій Соловйов, який очолював компанію з вересня 2009 року, обійме пост голови ради директорів ТРК «Петербург» (входить до складу «Национальной медиа группы»). На новій посаді він зосередиться на питаннях стратегічного розвитку компанії.

 

«Газета.Ru» з посиланням на свої джерела пише, що програмна сітка «Пятого канала» буде переорієнтована на серіали.

 

Газета «Коммерсант» писала, що людей з команди гендиректора «Первого канала» Костянтина Ернста запросили для консультацій на «Пятый канал» у листопаді 2010 року. При цьому видання не виключало, що неофіційно Ернст куруватиме роботу своїх колишніх підлеглих, якщо вони залишаться працювати на «Пятом канале».

 

Нагадаємо, в жовтні 2010 року власники «Национальной медиа группы» відсторонили від роботи команду Олександра Роднянського, який у 2009 році привів на «Пятый канал» і на REN (також входить до складу групи) своїх людей. Роднянський став радником голови банку «Россия», якому належить «Новая медиа группа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20124
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мнение
4837 дн. тому
благодарному за инфу! ну, что вы, милейший, нам куда ж интереснее в 58 раз почитать: куда и как пукнул и калом какого цвета осман пашаев (кстати - кто это и что он сделал особенного для журналистики, например?),естественно итересно послушать про полную бездарность Бенкендорфа и загнивающий при нем Первый канал (хотя,вроди бы как рейтинги растут, появились передачи,которые интересно смотреть) и про Арфуша - инородца,душителя вободы слова - 127 раз разными словами про "саратовские" страдания и манию преследования (не пора ли к психиатру), сотрудников малоизвестного и непопулярного среди населения (при вполне легкой доступности к просмотру) канала ТВи, показывающего по 10 кругу контент 2-3 летней давности каналов СТБ, Тонис и новости, с тем же содержанием, что и на "анти-демократических" "ИНТЕРЕ" и "ПЕРВОМ"(УТ-1) -в чём тут наступление на свободу слова?! - 78 раз....
H
4837 дн. тому
Не слушайте "квасных патриотов",уважаемая "Телекритика". Это очень интересная и важная информация. Спасибо!
спасибо за инфу!
4837 дн. тому
А кото очолив китайский 25-ый канал? А гондурасский 27-ой? А кто у руля 8-гоканала республики конго? Не томи, телекритика, продолжай размещать информацию интересную и нужную - такую, как эта!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду