«Інтер» та StarLightMedia 2011 року співпрацюватимуть у рекламних продажах

29 Грудня 2010
16078
29 Грудня 2010
17:47

«Інтер» та StarLightMedia 2011 року співпрацюватимуть у рекламних продажах

16078
«Інтер» та StarLightMedia 2011 року співпрацюватимуть у рекламних продажах

Група телеканалів «Інтер» та холдинг Віктора Пінчука StarLightMedia домовилися про кооперацію у продажах прямої реклами в 2011 році.

 

Про це «Детектор медіа» повідомили у рекламних агентствах.

 

Принципове рішення про співпрацю було досягнуто сьогодні, 29 грудня. Умови співпраці наразі невідомі. «Я чув від рекламних агентств про таку домовленість, але сам розповісти нічого не можу, оскільки я не є стороною переговорів», - повідомив ТК директор «Відмінної реклами» (сейлз-хаус групи «Інтер») Олег Павленко.

 

Керівник департаменту продажів «1+1» Дмитро Лисицький також сказав, що чув про домовленість, але коментувати ситуацію не хотів би.

 

«Детектор медіа» намагається отримати коментарі директора StarLight sales Андрія Партики, але станом на вечір 29 грудня нам цього зробити не вдалося.

 

«Цю інформацію мені повідомили одразу чотири джерела. Подробиць не знаю. Чув, що серед можливих варіантів співпраці - гарантія від «Інтера» холдингу SLM на певну суму зборів», - зазначає керівний партнер комунікаційної групи Aegis Media/GMG Сергій Скачек.

 

За словами пана Скачека, розміщення на січень вже відкрито, тож нові умови, які висунуть рекламодавцям «Інтер» та StarLightMedia, імовірно, діятимуть з лютого. На його думку, на рішення про створення альянсу між цими групами вплинули не тільки економічні важелі. Серед можливих наслідків співпраці двох найбільших телегруп Сергій Скачек бачить зростання цін на рекламні рейтинги протягом року для певних рекламодавців. Він не виключає, що завдяки саме такій конфігурації ринок може зрости додатково ще на 10%, а «Інтер» та StarLightMedia зберуть разом близько 70% усіх грошей.

 

Нагадаємо, у 2005 - 2009 роках «Інтер» та StarLightMedia вже співпрацювали у продажах. Спочатку «Інтер» керував процесом, а SLM отримував певну гарантовану суму доходів, потім (у 2009 році) сторони ділили дохід 50/50 та рівноцінно формували комерційну політику. 2010 року SLM продавався автономно від «Інтера» і навіть ставив рекламодавцям умову про нерозміщення на каналах цієї групи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16078
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
..
4838 дн. тому
Сережа! Ты с дерева свалился? Скорее, СЛМ будет гарантировать Интеру определенные деньги - при условии, что Интер обеспечит определенное количество инвентаря со своей стороны... Видимо, тебе не известны причины разрыва в конце 2009.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду