ICTV, «Обозреватель», «Факты и комментарии» отримали від Могильова «Ярослава Мудрого»

27 Грудня 2010
19275
27 Грудня 2010
12:37

ICTV, «Обозреватель», «Факты и комментарии» отримали від Могильова «Ярослава Мудрого»

19275
ICTV, «Обозреватель», «Факты и комментарии» отримали від Могильова «Ярослава Мудрого»

24 грудня відбулося підбиття підсумків Всеукраїнського творчого конкурсу імені Ярослава Мудрого на краще висвітлення у ЗМІ діяльності органів внутрішніх справ України.  Дипломом І ступеня нагородили телеканал ICTV, на другій сходинці опинилося інтернет-видання «Обозреватель», третє місце  журі  присудило газеті «Факты и комментарии». Про це повідомляється на сайті МВС.

 

Усі троє переможців отримали пам'ятну відзнаку МВС України - скульптурну композицію  «Ярослав  Мудрий». Зазначимо, що на вручення прийшли: генеральний директор ICTV Олександр Богуцький, головний редактор «Обозревателя» Віктор Чайка та головний редактор газети «Факты и комментарии» Олександр Швець.

 

«Від вашої журналістської праці багато в чому залежить  рівень правопорядку у країні. Я надзвичайно вдячний всім засобам масової інформації України за те, що, з моєї точки зору, останнім часом картина висвітлення роботи міліції стала більш об'єктивною», - зазначив міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов.

 

Також було відзначено дипломами лауреатів, відомчими відзнаками та подарунками низку творчих колективів та журналістів, які «активно висвітлюють в засобах масової інформації діяльність органів внутрішніх справ України у протидії злочинності, зміцненні правопорядку та законності в державі, сприяють правовому вихованню громадян та формуванню довіри до працівників міліції як представників державної влади». Нагороди вручили голова журі конкурсу - керівник Національної спілки журналістів України Ігор Лубченко, перший заступник міністра Сергій Черних, заступник міністра Василь Фаринник, заступник міністра Віктор Ратушняк, радник  міністра Костянтин Стогній.

 

На конкурс приймалися роботи як від колективів засобів масової інформації, так й індивідуальні творчі доробки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19275
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду