Найєм розірвав договір із «Савік Шустер студією», але веде переговори про нові проекти

22 Грудня 2010
21601
22 Грудня 2010
18:00

Найєм розірвав договір із «Савік Шустер студією», але веде переговори про нові проекти

21601
Найєм розірвав договір із «Савік Шустер студією», але веде переговори про нові проекти

Журналіст та ведучий Мустафа Найєм підписав розірвання всіх договорів із «Савік Шустер студією», але веде переговори з продакшном щодо нових проектів. Про це він повідомив ТК.

 

На своїй сторінці у Facebook Мустафа 22 грудня написав про розірвання договорів і зазначив, що останній ефір програми «Чорне та біле» вийде на ТВі 26 грудня, а з 1 січня його єдине неофіційне місце роботи - «Українська правда».

 

У коментарі ТК він зазначив, що із «Савік Шстер студією» «все відбулося за взаємною згодою, без конфліктів». «Щодо проекту "Чорне та біле" угода була укладена до кінця цього року. А щодо "Шустер live" - це рішення було взаємним, ми вирішили зробити саме так. Я не знаю, яке рішення далі прийме ТВі, але в мене є контракт ще на один ефір. Інших контрактів з 1 січня у мене немає», - розповів журналіст.

 

Але при цьому Мустафа Найєм зазначив, що не йдеться про те, що він залишає «Савік Шустер студію»: «Просто були якісь угоди, і на цей момент вони - так - завершені. Що буде далі, поки що не знаю. Ми сподіваємося на співпрацю і ведемо переговори щодо можливих нових проектів».

 

Також Мустафа додав, що він як політичний журналіст не бачить себе в іншому форматі, крім політичного.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21601
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
123
4862 дн. тому
молодой,не опытный,но "блестящий" душ мэн.
читатель
4866 дн. тому
Почему-то все журналисты уверены, что они специалисты именно в политике))). И Найом тоже туда же. тележурналист из него такой себе....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду