Дитяча програма Першого національного під назвою «На добраніч діти» стартує 17 січня

21 Грудня 2010
20438
21 Грудня 2010
16:55

Дитяча програма Першого національного під назвою «На добраніч діти» стартує 17 січня

20438
Дитяча програма Першого національного під назвою «На добраніч діти» стартує 17 січня

Із 17 січня в ефірі Першого національного стартує дитяча програма «На добраніч діти», яка виходитиме щодня о 20:40. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Дитячий проект вестимуть кіноактор Олександр Пугачов і казковий герой Супермульт, який за сценарієм прилетів з іншої планети і не знайомий з життям на Землі. Ведучий щовечора розповідатиме Супермульту і глядачам пізнавальну історію. після чого виходитиме мультфільм.

 

Програма завершуватиметься колисковою, автор і виконавець якої - Олександр Яременко.

 

«Ми шукатимемо добрі вітчизняні мультфільми. Здебільшого з класичної фільмотеки. Ці мультики, крім яскравої картинки, вчать добру і несуть позитив. Можливо, вони і програють за яскравістю картинки диснеївському продукту. Але чимало сучасних мультиків несуть негатив та агресію», - зазначив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

Нагадаємо, про повернення в ефір НТКУ вечірньої казки для дітей ТК писала ще в жовтні. Тоді, за інформацією ТК, планувалося, що програму вестимуть три ляльки. А за даними «Дусі» проект продюсує Ілля Ноябрьов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20438
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Otar Dovzhenko
4864 дн. тому
крот, ви пообережніше. Ви впевнені, що у вас не народиться син/дочка чи онук/онучка із синдромом Дауна? Чи, якщо це, не дай Бог, станеться, ви плануєте лишити "виродка" в пологовому будинку?
крот
4864 дн. тому
Вот что правда то правда.То колличество уродов,даунов и кретинов,которое видно невооруженным взглядом в современных иностранных мультиках Израильского и Американского производства и считать не нужно -там все персонажи имеют все признаки вышеперечисленых заболеваний.Создается такое впечатление,что после миллионов тонн водки и пива,которые выливаются на головы наших детей вместе сигаретами и голыми задницами,аффторы сиих "шедевров" пытаются вбить в подсознание малентких Украинцев что человек с явными признаками болезни Дауна-это стереотип и эталон нормальности!Даже в мультиках происходит уничтожение стереотипов,! С самого детства! Вдумайтесь,как удобно иметь полоения выродков,которые будут работать только ради того,чтобы просто выжить.А для этого нужно немного-просто насадить с экранов ТВ что ЭТО-НОРМАЛЬНО-алкоголь,сигареты,проституция,негры с золоыми цепями с ними в обнимку и тачки под димон долларов.И готов зверь!
Otar Dovzhenko
4864 дн. тому
Відразу після боїв без правил? Сідайте біля телевізорів, дітики, зараз дядя доб'є іншого дядю, і ви будете дивитись казочку. Вони знущаються?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду