На Першому вийде новий проект із Савіком Шустером

21 Грудня 2010
22495
21 Грудня 2010
12:52

На Першому вийде новий проект із Савіком Шустером

22495
На Першому вийде новий проект із Савіком Шустером

22 грудня на Першому Національному вийде новий соціальний проект «Про що кіно?», який вестиме Савік Шустер. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма вийде о 20:25, темою випуску стане проблема наркозалежності в Україні. У межах випуску вийде фільм «Игла» з Віктором Цоєм в головній ролі.

 

 Як повідомили ТК у прес-службі  Першого каналу поки що в ефір вийде один випуск, чи виходитиме програма й надалі поки що не відомо.

 

Гостями студії стануть колишні наркомани, їх родичі, наркологи та психологи.

 

Нагадаємо, «Савік Шустер студія» також готує новий проект для телеканалу «Інтер».

 

ТК наразі намагається зв'язатися з паном Шустером та отримати коментар щодо деталей проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22495
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ПРАВДА
4846 дн. тому
Невже ж Шустер буде українською спілкуватися на першому національному? Позакону повинен. А, я забув в Україні закон позазаконом.
Цой жив!
4846 дн. тому
Ну если за дело взялся Шустер-значит тема будет глубоко раскрыта.Он хороший мастер своего дела и свою работу знает.Главное чтобы эта программа выходила регулярно и молодежь видела,что их жде если они начнуть баловаться чем то.Однозначно одобрямс.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду