Альберт Потапов очолив піар-службу Першого національного

20 Грудня 2010
26208
20 Грудня 2010
18:15

Альберт Потапов очолив піар-службу Першого національного

26208
Альберт Потапов очолив піар-службу Першого національного

Обов'язки начальника управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ Національної телекомпанії України  виконуватиме Альберт Потапов. Цю інформацію ТК підтвердив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

Альберт Потапов раніше працював начальником відділу газети «Хрещатик», був відповідальним за сайт видання.

 

Нагадаємо, що з 1 грудня після звільнення Юлії Савостіної, яка обіймала посаду начальника управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ Національної телекомпанії України з травня 2009 року, обов'язки керівника піар-служби виконувала Ольга Коломійчук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26208
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дуся-дуся
4873 дн. тому
Прикольно! Этот чел года два был еще райтером Космоса и пару книжек ему написал
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду