Суд поновив Михайла Хвойницького на посаді директора «Львів-ТБ»

17 Грудня 2010
20691
17 Грудня 2010
08:20

Суд поновив Михайла Хвойницького на посаді директора «Львів-ТБ»

20691
Суд поновив Михайла Хвойницького на посаді директора «Львів-ТБ»

13 грудня Галицький районний суд міста Львова прийняв рішення про поновлення Михайла Хвойницького на посаді директора комунального підприємства Львівської облради «Телекомпанія «Львів-ТБ». Про це пан Хвойницький повідомив у коментарі інтернет-виданню ЗІК.

 

«В ухвалі суду сказано, що рішення Львівської облради було незаконним, порушило мої права. Йдеться про те, щоб повністю відновити мене на посаді і рішення облради вважати незаконним», - повідомив він.

 

Він зазначив, що вже приступив до виконання обов'язків директора «Львів-ТБ».

 

Про плани щодо розвитку телекомпанії Михайло Хвойницький пообіцяв повідомити пізніше. Він зазначив, що зараз перебуває «на нараді з приводу інвестицій у західний регіон у розвиток телебачення».

 

Нагадаємо, в липні 2010 року Львівська облрада звільнила Михайла Хвойницького з посади директора комунального підприємства «Телекомпанія «Львів-ТБ». За таке рішення проголосували 68 депутатів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20691
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
!отаке
4877 дн. тому
ну, шо шановні давал... ой, працівниці телебачення, життя продовжуєтья?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду