«Соціальна мережа» та «Початок» - серед номінантів на кінопремію «Золотий глобус»

15 Грудня 2010
17610
15 Грудня 2010
14:31

«Соціальна мережа» та «Початок» - серед номінантів на кінопремію «Золотий глобус»

17610
«Соціальна мережа» та «Початок» - серед номінантів на кінопремію «Золотий глобус»

14 грудня  були оголошені номінанти кінопремії «Золотий глобус». Про це повідомляється на сайті премії.

 

У семи  номінаціях премії представлений фільм «Король говорить» режисера Тома Хупера. Зокрема, фільм номіновано у таких категоріях: «Найкращій драматичний  фільм», «Найкраща режисура», «Найкращий сценарій», «Найкращий саундтрек», «Найкраща жіноча роль», «Найкраща чоловіча роль».

 

Нагадаємо, що у номінації «Найкращий  фільм року» «Золотий глобус» отримують  окремо комедії та драми. 

 

У категорії «Найкращий драматичний фільм», окрім стрічки «Король говорить», на першість претендують: «Початок», «Чорний лебідь», «Соціальна мережа» та «Боєць».

 

В номінації «Найкращий комедійний фільм/мюзикл» представлені такі картини: «Аліса у країні чудес», «Бурлеск», «РЕД», «Діти в порядку» та «Турист».

 

Номінантами на «Найкращий фільм іноземною мовою» стали: «Край» (Росія), «Прекрасний» (Мексика/Іспанія), «Концерт» (Франція), «Я - це любов» (Італія) та «Помста» (Данія) (англомовний варіант - "In a Better World").

 

Нагадаємо,  премія Золотий глобус» присуджується  Голлівудською асоціацією іноземної  преси за кінофільми.

 

Наталія Гошко, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17610
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду