Журнали «Ангелятко» та «Однокласник» названо кращими виданнями для дітей та юнацтва

15 Грудня 2010
8880
15 Грудня 2010
11:25

Журнали «Ангелятко» та «Однокласник» названо кращими виданнями для дітей та юнацтва

8880
Журнали «Ангелятко» та «Однокласник» названо кращими виданнями для дітей та юнацтва

Журнали «Ангелятко» та «Однокласник» стали переможцями Всеукраїнського конкурсу на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва, засновником якого є Держкомтелерадіо. Про це йдеться на офіційному сайті комітету.

 

Лише два бали не вистачило до першого місця журналу для найменших діток (2-5 років) «Мамине сонечко». До того ж видавець Вадим Дорошенко, крім цього журналу,  надав на конкурс ще три дитячі проекти - журнал для хлопчиків 5-9 років  «Маленький розумник»,  журнал для дівчаток  5-9 років «Маленька фея та сім гномів»,  пізнавально-розважальний журнал для підлітків «Пригоди».

 

Цього року на конкурс надійшло 16 видань із різних областей України. Конкурс оцінювало журі, до складу якого входили представники міністерства освіти, молоді та спорту, Національної спілки письменників, Національної спілки художників, Національної спілки журналістів України.

 

Переможців конкурсу члени журі визначали шляхом рейтингового голосування. При оцінюванні видань, зокрема, враховувалися: зміст видання, виховна та навчальна складові; рівень редакційно-видавничої підготовки видання; рівень художнього  оформлення; розробка нових тематичних спрямувань; оригінальність дизайнерського рішення, відповідність художнього рішення змісту та  цільовому призначенню видання; якість поліграфічного виконання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8880
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду