Держкомтелерадіо перегляне угоду Львівської ОДТРК і ZIK

10 Грудня 2010
14361
10 Грудня 2010
18:15

Держкомтелерадіо перегляне угоду Львівської ОДТРК і ZIK

14361
Держкомтелерадіо перегляне угоду Львівської ОДТРК і ZIK

Державний комітет телебачення та радіомовлення вирішив переглянути угоду Львівської ОДТРК з телекомпанією ZIK, яка з 1 вересня мовить у прайм-таймі з 21:00 до 24:00 на Львівській ОДТРК. Про це повідомив голова Держкомтелерадіо Юрій Плаксюк під час чату ТК.

 

«У вівторок-середу було прийнято рішення направити доручення в. о. гендиректора Львівської ОДТРК щодо приведення телевізійного мовлення компанії у відповідність до чинної ліцензії Нацради, тобто забезпечити ефір з 16.00 до 24.00. Щодо наявної угоди - дано також доручення переглянути умови "дивної" угоди», - сказав він.

 

За словами пана Плаксюка, Держкомтелерадіо вирішило ввести в дію центральну ефірну апаратну Львівської ОДТРК, оскільки такі «можливості на сьогодні в неї вже є».

 

Нагадаємо, ZIK - це новий логотип телерадіокомпанії «Міст ТБ. Компанія переоформила ліцензію, у тому числі у зв'язку зі зміною логотипа, ще в січні 2010 року. «Міст ТБ» володіє ліцензією на ефірне мовлення з використанням 12 ТВК у Львові загальним обсягом 4 години на добу (не в прайм-тайм, а з 04:00 до 06:00 і з 12:00 до 14:00 у будні та з 02:00 до 06:00 у вихідні). Ще 4 години на добу на цій частоті комунальна телекомпанія «Львів-ТБ» (з 06:00 до 08:00 і з 14:00 до 16:00 у будні та з 06:00 до 08:00 і з 00:00 до 02:00 у вихідні), а більшість часу (16 годин) належить Львівській ОДТРК. «Міст ТБ» має угоду з Львівською ОДТРК, відповідно до якої мовить у прйм-тайм.

 

У листопаді 2009 року на ЛОДТРК стався конфлікт, оскільки мовники не змогли узгодити між собою ефірний час.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14361
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
львівяни
4876 дн. тому
ЦІКАВО? Скільки Климович та Хвойницький, поклали до кишені грошей від Димінського за те, що віддали ефірний час ЗІКУ. Шановне Держкомтелерадіо, коли ви врешті розбиретеся з цими двома злодіями.
palermo
4877 дн. тому
Опам'яталися!!! Мені здається на ОДТРК не вистачає хіба що порно у прайм-тайм. Хоча ZIK теж "достойний". Перший підозрілий дзвоник про те, що зіківці починають давати заднього - останній ефір програми "Хто тут живе". Хто не в курі, цієї середи вона вже не вийшла. Натомість був повтор. Так що скоріж за все надивилися.
vova
4878 дн. тому
Нехай Державний комітет розгляне цю фальшиву угоду. Після цього він замислиться. Час ефірний продав Зіку Климович(колишній директор ЛОДТРК та пан Хвойницький, колишній директор Львів-ТБ.) Їм обом вже до буцегарні час-аферистам
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду