Дарка Чепак очолила новий творчо-виробничий центр 5-го каналу

10 Грудня 2010
18747
10 Грудня 2010
01:52

Дарка Чепак очолила новий творчо-виробничий центр 5-го каналу

18747
Дарка Чепак очолила новий творчо-виробничий центр 5-го каналу

Дарку Чепак призначили директором нового творчо-виробничого центру 5-го каналу. Цей підрозділ об’єднав процеси планування, розробки та запуску програм власного виробництва та бізнес-розвитку, йдеться в прес-релізі каналу.

 

За цією інформацією, Дарка Чепак запропонувала нову стратегію розвитку. Днями між нею та 5-м каналом було підписано офіційний контракт. Відтепер під керівництвом Дарки Чепак відбувається розробка нових проектів та структурних змін компанії.

 

Як зазначає прес-служба, нині у розробці лінійка студійних ток-шоу, реформується структура каналу та створено власний департамент маркетингу та розвитку бізнесу.

 

«Для того, щоб бути конкурентним в сучасних умовах, 5 канал потребує нового дихання, - каже новопризначений директор, - Я вірю, що нові ідеї, нові люди, які зараз з’явилися на 5-му зі мною, допоможуть команді телеканалу зробити новий якісний старт».

 

Пізніше Дарка Чепак у коментарі ТК сказала, що поєднуватиме роботу на 5-му каналі та в студії Савіка Шустера, де вона залишається головним редактором.

 

Нагадаємо, раніше ТК з посиланням на «Дусю» повідомляла про те, що Дарці Чепак запропонували посаду директора творчо-виробничого центру.

 

Дарка Чепак працювала на 5-му каналі протягом 2003-2008 років, спочатку випусковим редактором, потім - шеф-редактором новин, згодом – на посаді продюсера нових проектів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18747
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
to OTAR
4877 дн. тому
Так у кінці лістопада! Ще рік можеш чекати!
Алегарф
4879 дн. тому
Шмуклер готовит себе запасной аэродром на 5-м, после НГ : )
Otar Dovzhenko
4879 дн. тому
Так а коли обіцяний "у кінці листопада" новий сезон з Безулик і т.п.? :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду