К1 запустить цикл програм з Олесем Бузиною

9 Грудня 2010
15886
9 Грудня 2010
17:00

К1 запустить цикл програм з Олесем Бузиною

15886
К1 запустить цикл програм з Олесем Бузиною

13 грудня на каналі К1 стартує цикл програм «Слідами пращурів з Олесем Бузиною». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Проект виходитиме щопонеділка о 23:00 і розповідатиме про «глибинне коріння слов'янського етносу і українського як його частини».

 

«Історія існування і розвитку будь-якого народу завжди супроводжується накопиченням етнічного "багажу". І чим глибше історичне коріння народу, тим більше багатий і багатогранний його етнос... Люди передають із покоління в покоління історії про незрозумілих істот, стрибають в Купальську ніч через вогнище, не передають речі через поріг... Звідки пішли ці традиції і забобони, чи свідомо люди дотримуються їх чи за звичкою, а також, чи потрібно це робити - з'ясує ведучий Олесь Бузина», - йдеться у повідомленні каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15886
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пилип з конопель
4885 дн. тому
г-н "Сторонний наблюдатель" - если вы забыли, то я вам напомню, что бьют не по паспорту, а по морде. И шовинистов, а также провокаторов это тоже касается - звонкую пощечину при стечении публики они всегда заслуживают. И дабы поставить точку, добавлю, что у настоящих украинских патриотов есть теперь еще одно имя, которое, так же как Богдан или Тарас, звучит не менее достойно - Гия.
Якун Заде
4886 дн. тому
Бузина был бы интересен, кабы не его комплексы. Представляет себя "потомком казаков", а рожа - смесь иудеев с татарами. Качает мышцы, чтобы скрыть латентный гомосексуализм и женоподобие. Целый набор факторов для активной работы мозга. Если б не пургу гнал, был бы интересен. А так, сжидовленное чмо.
Сторонний наблюдатель
4886 дн. тому
А что за такой щирий українець с именем Отар? Куда Тягнибок смотрит? И Фарион?
медвед
4886 дн. тому
Коли вже вийдуть на "Інтері" та УТ-1 телепередачі "Холопам о госпадах с Алєксандром Чалєнка", "Старший брат" с Константіном Затуліним та "Человєчєскій язик с Вадімом Колєснічєнко"?
Хаачу в Мааскву
4886 дн. тому
О, кугтнятнік "Ґлавноґо канала страни" рєшіл нє отставать от старших товаріщєй в вєлікой міссіі пропаґанди "Русскава міра" і унічтожєнія, етоґо нєлєпоґо порожденія Австро-Вєнґєрскоґо Ґєнштаба, так називаємой "Украіни".
Lom
4886 дн. тому
таке не тоне.
Otar Dovzhenko
4886 дн. тому
Тьху. Далі тільки "цікава гельмінтологія" та "загадки вигрібної ями".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду