5 канал підготував до новорічно-різдвяних свят проект «Подарунок для дитини» (ОНОВЛЕНО)

9 Грудня 2010
16170
9 Грудня 2010
10:34

5 канал підготував до новорічно-різдвяних свят проект «Подарунок для дитини» (ОНОВЛЕНО)

16170
5 канал підготував до новорічно-різдвяних свят проект «Подарунок для дитини» (ОНОВЛЕНО)

До новорічно-різдвяних свят 5 канал та Фонд Петра Порошенка підготували проект «Подарунок для дитини». Про це повідомила прес-служба 5-го каналу.

 

За умовами проекту з 9 грудня кожна дитина віком до 14 років може написати листа з побажанням «омріяного ним подарунка» (наприклад, велосипед, комп'ютер, плеєр) та надіслати на 5 канал.

 

Щодня з понеділка, 13 грудня, по буднях у програмі  «Ранок на П'ятому» (студія із 7:15 до 7:25) герой проекту - Чарівник -  обиратиме одного переможця. Крім того, кожен маленький автор отримає солодкий подарунок під ялинку від Фонду Петра Порошенка.

 

Відеозвіти про передачу подарунків будуть показані у вечірньому ефірі 5-го каналу о 19:20, 22:20 та в одній з ранкових інформаційних студій.

 

Проект триватиме до 31 грудня. Надсилати листи можна на адресу: Київ, 04176, вул. Електриків, 26, 5 канал, Чарівнику.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16170
Читайте також
24.12.2010 08:15
Тетяна Веремчук
62 354
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду