ICTV знову вирізав фрагмент з «Великої різниці» - цього разу пародію на Тимошенко (ВІДЕО)

6 Грудня 2010
22553
6 Грудня 2010
19:00

ICTV знову вирізав фрагмент з «Великої різниці» - цього разу пародію на Тимошенко (ВІДЕО)

22553
ICTV знову вирізав фрагмент з «Великої різниці» - цього разу пародію на Тимошенко (ВІДЕО)

Канал ICTV  вирізав з російської  програми «Велика різниця» пародію на українського політика - Юлію Тимошенко. Про це повідомляє «Українська правда».

 

У програмі за версією «Первого канала» була показана жартівлива сценка «Паперовий чоловічок», в якій згадувалися новий мер Москви Сергій Собянін, лідер ЛДПР Володимир Жириновський, президент Білорусі Олександр Лукашенко, президент Росії Дмитро Медведєв та екс-прем'єр України Юлія Тимошенко.

 

ICTV фрагмент з Тимошенко, який був між пародією на Лукашенка та Медведєва, в ефірі не показали.

 

Як повідомляла ТК, російське комедійне шоу «Велика різниця» на ICTV 30 жовтня вийшло без пародії на Віктора Януковича, хоча цей випуск програми на російському «Первом канале» 31 жовтня містив цей сюжет.

 

ТК звернулася до прес-служби каналу і чекає на коментар.

 

 «Детектор медіа»

 

«Велика різниця», ICTV

 

 

«Велика різниця», «Первый канал» 

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22553
Читайте також
10.12.2010 08:55
Юрій Фінклер, для «Детектор медіа»
45 092
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Михасьо
4881 дн. тому
Ну як же не вирізати негативний сюжет про "ВонУ", коли рідна дружина Сашка Богуцького (шефа ICTV) нардеп у бюті?... САМОЦЕНЗУРА 100%
Tu
4881 дн. тому
Действительно, вырезали и вырезали. Можно было вообще всю эту "сценку" вырезать. жуть какая-то невменяемая. В СССР в свое время выпускали сборник "Зарубежная фантастика" такие розовые и серенькие книги с Шекли, Бредбери и прочими ударниками лит.труда. Так вот, когда железный занавес упал, в руки ко всем попали те книги, которые сов.цензура не пропустила. И я знаю очень многих людей, которые благодарны этим цензорам за то, что отфильтровали и допустили в страну только самое лучшее.
Виталий
4882 дн. тому
Сейчас в программе Стогния -грубей шая ошибка. На плашке сверху надпись "ВолинЬська область". Деграданты.
гость
4882 дн. тому
и шо там выризать, фигня фигнёй
Den
4882 дн. тому
заборонили не через Юлю, а тому що Вітю згадують))
Lom
4883 дн. тому
Вийшло якесь бидло з картонкою на тупій голові, мололо якісь собачі речі - хіба таке взагалі можна показувати нормальним людям? Бидло працює тільки для бидла. За гроші бидла.
Гость
4883 дн. тому
Та в ICTV очень часто какие-либо фрагменты из передач вырезают... Не удивило...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду