Турчинов: розгону податкового Майдану «посприяли» журналісти

5 Грудня 2010
18218
5 Грудня 2010
09:08

Турчинов: розгону податкового Майдану «посприяли» журналісти

18218
Турчинов: розгону податкового Майдану «посприяли» журналісти

Заступник голови партії ВО «Батьківщина» Олександр Турчинов вважає, що Майдан розігнали, зокрема, через пасивність журналістів, пише «Главред». Про це він сказав в ефірі 5 каналу у відповідь на запитання, чому депутати від БЮТ, що раніше чергували на Майдані, в ту ніч не змогли перешкодити зносу наметового містечка.

 

«Депутати були, вони чергували, просто автомобіль, в якому вони перебували, був відомий, його відсікли люди з МВС від Майдану», - сказав Турчинов.

 

Він також висловив думку, що розгін Майдану стався, в тому числі, через відсутність на місці журналістів. «Повірте, журналіст з камерою, що знімає, як відбувається свавілля, бандитська схема нападу на цивільних осіб, є ефективнішим, ніж десять депутатів», - сказав Турчинов.

 

«На жаль, журналісти, мабуть, теж втомилися від спостереження, і на час руйнування Майдану практично журналістів з камерами, які могли знімати це беззаконня, не було. Мені здається, це питання треба задати і своїм колегам», - заявив він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18218
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
I'm
4883 дн. тому
Взагалі-то Турчинов не нардеп... Думайте, коли шось редагуєте...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду