CME змінила керівництво чеської телегрупи TV Nova

3 Грудня 2010
17972
3 Грудня 2010
11:04

CME змінила керівництво чеської телегрупи TV Nova

17972
CME змінила керівництво чеської телегрупи TV Nova

Компанія CME, власник чеської групи TV Nova, оголосила імена нових керівників чеської медіакомпанії CET 21, що оперує телеканалами TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport і MTV Czech (група TV Nova).

 

Посаду головного виконавчого директора (Chief Executive Officer) посів Ян Андрушко (Jan Andruško), головного операційного директора і директора з продажів (Chief Operating Officer and Sales Director) - Ян Регак (Jan Řehák).

 

Директором з маркетингу (Marketing Director) стала Мілослава Новакова (Miloslava Nováková), головним фінансовим директором (Chief Financial Office) - Віт Важан (Vit Vážan).

 

Директором з телебачення та програмування (Director of Television and Programming) призначена Александра Рузек (Alexandra Ruzek), а директором новин і громадських відносин (News and Public Affairs Director) - Мартин Ондрачек (Martin Ondráček).

 

Оголошуючи про призначення, виконавчий директор (CEO) і президент СМЕ Адріан Сирбу відзначив, що група TV Nova є «флагманом СМЕ». «Наше нове чеське вище керівництво поєднує в собі професійний досвід і компетентність з енергією та молодістю, необхідними для виведення CET 21 уперед в багатоканальному цифровому середовищі», - сказав він.

 

Тим часом Давид Штогель (David Stogel) подав у відставку з посади головного операційного директора і продовжить роботу з управління до 1 березня 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17972
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду