«Поверхность» почала тестове мовлення на супутнику Astra 1G

1 Грудня 2010
11505
1 Грудня 2010
17:58

«Поверхность» почала тестове мовлення на супутнику Astra 1G

11505
«Поверхность» почала тестове мовлення на супутнику Astra 1G

1 грудня супутникова платформа «Поверхность+» почала тестове мовлення свого пакету на супутнику Astra 1G (31,5° східної довготи). Цю інформацію форуму журналу Mediasat ТК підтвердив президент групи компаній «Поверхность» Віктор Самойленко.

 

За його словами, у пакеті близько 20 каналів. «Ми ведемо велику програму з "Укркосмосом", з Національним космічним агентством», - сказав він, пообіцявши розповісти детальніше про проект завтра, 2 грудня.

 

Як повідомляла ТК, 16 серпня «Поверхность+» призупинила мовлення каналів свого пакету на супутнику Eutelsat W4 (36° східної довготи).  Це сталося внаслідок того, що оператор супутника Eutelsat вимкнув транспондери «Поверхность+» через заборгованість компанії. Згодом «Поверхность» відновила мовлення двох власних спортивних каналів «Спорт 1» і «Спорт 2» на супутнику Hellas Sat 2.

 

Також ТК стало відомо, що 9 липня ISTIL Group вийшла зі складу акціонерів групи компаній «Поверхность», продавши свої 55% акцій другому співвласнику і президенту «Поверхности» Вікторові Самойленку.

 

З 15 вересня посада голови правління ЗАТ «Поверхность - супутникові комунікації» була змінена на «голова правління (голова комісії з припинення)». Пан Самойленко спростував самоліквідацію компанії та повідомив, що йдеться про зміну форми власності компанії із закритого акціонерного товариства на товариство з обмеженою відповідальністю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11505
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду