КНМП закликала Міжнародну федерацію журналістів привернути увагу світових ЗМІ до акцій протесту підприємців

24 Листопада 2010
22819
24 Листопада 2010
13:15

КНМП закликала Міжнародну федерацію журналістів привернути увагу світових ЗМІ до акцій протесту підприємців

22819
КНМП закликала Міжнародну федерацію журналістів привернути увагу світових ЗМІ до акцій протесту підприємців

Київська незалежна медіа-профспілка звернулася до керівництва Міжнародної федерації журналістів з проханням допомогти привернути увагу світових медіа до останніх подій в Україні. А саме – до протесту представників малого і середнього бізнесу проти податкового тиску, який прагне запровадити уряд Віктора Януковича, повідомила профспілка у прес-релізі.

 

«Учасники і організатори акцій протесту, - йдется в листі голови Комітету КНМП Юрія Луканова до керівництва МФЖ, - стали об’єктом безпрецедентної кампанії брехні і провокацій з боку Адміністрації Президента Януковича, який в інтерв’ю європейським засобам масової інформації назвав їх корумпованими».

           

На переконання керівництва КНМП, можновладці прагнуть створити в Україні і світі  уявлення про протести як про маргінальні і незаконні. Тим часом протести підприємців  - це внесок у свободу України, в тому числі і свободу слова. Без обєктивного висвітлення акцій протесту у світових засобах масової інформації Україна може втратити шанс на побудову демократичного, відкритого та громадянського суспільства.

 

«Ми просимо вас і всіх людей світу, яким небайдужа доля молодої української демократії, - сказано на завершення в листі КНМП  до керівництва Міжнародної федерації журналістів, - сприяти у висвітленні засобами масової інформації протестів українських підприємців проти ухваленого Податкового кодексу, який узаконює пограбування малого бізнесу в інтересах кількох олігархів з оточення Віктора Януковича».  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22819
Читайте також
28.10.2010 12:50
Ірина Стройко, для «Детектор медіа»
29 969
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду