Польська медіагрупа Agora за три квартали 2010 року заробила близько $270 млн та об’єднала дві дочірні компанії в Україні

19 Листопада 2010
13176
19 Листопада 2010
13:55

Польська медіагрупа Agora за три квартали 2010 року заробила близько $270 млн та об’єднала дві дочірні компанії в Україні

13176
Польська медіагрупа Agora за три квартали 2010 року заробила близько $270 млн та об’єднала дві дочірні компанії в Україні

Польський медіахолдинг Agora Group оприлюднив звіт за третій квартал 2010 року.

 

За цими даними, дохід групи за три квартали 2010 року становить 776 млн злотих ($268,9 млн), надходження від реклами - 512,8 млн злотих ($177,7 млн).

 

Як стало відомо з даних звіту, у серпні Agora Group об'єднала дві дочірні компанії в Україні: ТОВ «Агора Преса» приєднали до ТОВ «Агора Україна». Тепер фінансові показники компанії «Агора Україна» враховуються в сегменті інтернет-бізнесу Agora SA.

 

В інтернет-сегменті показник EBIT за три квартали 2010 року становить 1,9 млн злотих ($0,65), показник операційної EBITDA - 7,3 млн злотих ($2,5 млн), що «Агора» пов'язує зі зростанням доходів від реклами на 41,7%.

 

Нагадаємо, що випуск єдиного друкованого проекту «Агори» в Україні - шопінгового журналу Magazin - було припинено у 2009 році.

 

Компанія «Агора Україна» заснована у травні 2007 року польським медіахолдингом Agora SA. До сфери діяльності української компанії належать видавнича та інтернет-діяльність на території України.

 

До інтернет-проектів компанії в Україні належать платформа блогів Blox.ua, ігровий портал в Україні ChikiDriki.ua, блог про чутки із життя знаменитостей Plitkar.com.ua, розважальний відеоблог Tubik.com.ua, сервіс знайомств CafeClub.ua, а також сайт працевлаштування студентів і випускників StartJob.com.ua. До складу «Агора Україна» входить сейлз-хаус інтернет-реклами AdBroker.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13176
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду