Виконувачем обов’язків керівника прес-служби КМДА стала Анна Пархоменко

11 Листопада 2010
14526
11 Листопада 2010
14:18

Виконувачем обов’язків керівника прес-служби КМДА стала Анна Пархоменко

14526
Виконувачем обов’язків керівника прес-служби КМДА стала Анна Пархоменко

Новим виконувачем обов'язків керівника прес-служби Київської міської державної адміністрації стала Анна Пархоменко. Цю інформацією ТК підтвердила начальник управління преси та інформації КМДА Оксана Збітнєва.

 

Нагадаємо, раніше в. о. керівника прес-служби КМДА була Леся Голота, яка наразі змінила місце роботи і нині працює в Державній службі охорони національної культурної спадщини. За словами пані Голоти, конкурс на заміщення вакантної посади начальника прес-служби не оголошувався майже півтора роки. Тому вона майже весь цей час була лише виконувачем обов'язків.

 

Оксана Збітнєва запевнила ТК, що конкурс на заміщення посади керівника прес-служби найімовірніше буде оголошений найближчим часом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14526
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Попов
4911 дн. тому
Не Анна, а Ганна, не Леся, а Ксенія, не Державна служба охорони національної культурної спадщини, а Державна служба з питань національної культурної спадщини...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду