КМДА хоче, щоб винні в порушеннях на 2 млн гривень в «Українській столиці» понесли відповідальність

9 Листопада 2010
6382
9 Листопада 2010
12:31

КМДА хоче, щоб винні в порушеннях на 2 млн гривень в «Українській столиці» понесли відповідальність

6382
КМДА хоче, щоб винні в порушеннях на 2 млн гривень в «Українській столиці» понесли відповідальність

Управління преси та інформації КМДА направило подання заступнику глави КМДА Олександру Пузанову з проханням звернутися до правоохоронних органів щодо результатів ревізії фінансово-господарської діяльності комунального підприємства Київської міської ради «Редакція газети "Українська столиця"». Про це ТК дізналася у керівника управління Оксани Збітнєвої.

 

Як повідомляла ТК, за результатами ревізії фінансово-господарської діяльності «Української столиці» КРУ в місті Києві виявило порушень на загальну суму 1,9 млн гривень.

 

За словами Оксани Збітнєвої, після таких результатів мова йде вже не просто про звільнення в. о. головного редактора «Української столиці», а про юридичну відповідальність. «Наразі в. о. головного редактора Петро Щербина на зв'язок не виходить», - сказала Оксана Збітнєва.

 

ТК намагається отримати коментар у в.о. головного редактора Петра Щербини.

 

Нагадаємо, що випуск тижневика «Українська столиця» було тимчасово призупинено.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6382
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Збитнева
4914 дн. тому
Воровал Казбек, а сидеть будет Щербина. ха-ха-ха
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду