Мін’юст зареєстрував журнали «БЛИК Спецпроект», Sport Money та інші видання

5 Листопада 2010
13251
5 Листопада 2010
11:24

Мін’юст зареєстрував журнали «БЛИК Спецпроект», Sport Money та інші видання

13251
Мін’юст зареєстрував журнали «БЛИК Спецпроект», Sport Money та інші видання

25 жовтня Міністерство юстиції України зареєструвало нові друковані видання, серед яких 13 журналів, дві газети, шість збірників і один бюлетень.

 

Наказом № 2610/5 зареєстровані журнали «БЛІК Спецпроект» («БЛИК Спецпроект», BLIK Special project) і «Квітник від А до Я» («Цветник от А до Я».

 

Перереєстровані газета «Пост Чорнобиль» («Пост Чернобыль») та журнали «Купуй!» («Покупай») і «Дрес Код» («Дресс Код», Dress Code).

 

Наказом № 2623/5 зареєстровані журнали Nanoprotec (з англ.: - «Нанозахист»), Dentaclub, «"Веселка" - дитячий журнал», «Мораль» («Мораль», Moral) і збірник наукових праць «Проблеми сучасного підручника».

 

Перереєстровані журнали «Наш Вибір» («Наш Выбор», Our choice), «Акватерра.юа» (Aquaterra.ua) і газета «В кафе» («В кафе»).

 

Наказом № 2656/5 зареєстровані газета «Секретные материалы - Меню», журнали Citrus, «Бібліотечка нотаріуса» (додаток до журналу «Нотаріат для Вас») і «Гольф в Украине», а також збірники «Лабиринт кроссвордов. Суперсборник», «Дитина із сенсорними порушеннями: розвиток, навчання, виховання. - Збірник наукових праць», «Теорія і практика олігофренопедагогіки та спеціальної психології. - Збірник наукових праць».

 

Перереєстрований журнал «Медицина невідкладних станів» («Медицина неотложных состояний», Emergency medicine).

 

Наказом № 2657/5 зареєстрована газета «ОПТ».

 

Перереєстровані журнали «Журнал фізичних досліджень» і «Управляющие  системы и машины».

 

Наказом № 2658/5 зареєстровані журнали «Спорт Гроші» (Sport Money), «Сутінки» («Сумерки»), «Аграрна політика України» («Аграрная политика Украины»), «Український вояж», бюлетень «Вісник пенсійної реформи» та збірники «Теорія і практика сучасної психології» і «Науковий вісник Закарпатського державного університету. Серія Економічні науки».

 

Перереєстровані журнали «Юридичний авангард» («Юридический авангард», Legal Vanguard), «Екологічна безпека», «ТОП-100. Рейтинг лучших компаний Украины», газети «Инвестгазета» і «Домашнє ательє» («Домашнее ателье»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13251
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду