СТБ розпочав підготовку до зйомок реаліті-шоу «Зважені та щасливі» за форматом The Biggest Loser

4 Листопада 2010
21414
4 Листопада 2010
12:52

СТБ розпочав підготовку до зйомок реаліті-шоу «Зважені та щасливі» за форматом The Biggest Loser

21414
СТБ розпочав підготовку до зйомок реаліті-шоу «Зважені та щасливі» за форматом The Biggest Loser

Телеканал СТБ розпочав підготовку до зйомок та відбору учасників для нового реаліті-шоу «Зважені та щасливі» за американським форматом The Biggest Loser. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як повідомляла ТК, за форматом у цьому проекті учасники худнуть на очах у телеглядачів. Той, хто може скинути найбільшу кількість кілограмів, отримає нагороду - 250 тисяч гривень.

 

Старт проекту запланований на осінь 2011 року.

 

«Усі тренування, випробування та зусилля наших учасників, розчарування та радість - уся боротьба за результат вийде в ефірі СТБ. Це не тільки розважальний проект - він несе важливу соціальну складову. Наше шоу змусить людей повірити у те, що диво можливе. Кожен зможе стати тим, ким завжди мріяв, якщо по-справжньому вирішив змінитись і буде працювати над досягненням своєї мети», - зазначає керівник проекту Олексій Гладушевський.

 

20 учасників розділять на дві команди, з кожною з них упродовж п'яти місяців займатиметься професійний тренер. Під їхнім наглядом учасники шоу вдаватимуться до фізичних випробувань та дієт, опиняться під впливом спокус при постійному контролі ваги. Наприкінці кожного тижня відбуватиметься зваження, яке визначатиме загальну втрачену вагу. Команда, яка скинула найменше кілограмів через голосування визначатиме, хто з учасників поїде додому.

 

На сьогодні канал розпочав кастинги проекту.

 

За інформацією каналу, переможець 9-го сезону оригінальної версії шоу The Biggest Loser схуднув на проекті на 120 кілограмів (на початку проекту він важив 238 кілограмів).

 

Нагадаємо, формат The Biggest Loser минулого року купував канал «Інтер». Однак, за словами пана Бородянського, термін володіння правами в цього каналу закінчився.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21414
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду