Новий канал і PRO.TV планують виробляти драмеді

2 Листопада 2010
18388
2 Листопада 2010
13:35

Новий канал і PRO.TV планують виробляти драмеді

18388
Новий канал і PRO.TV планують виробляти драмеді

Новий канал веде переговори з компанією PRO.TV щодо двох проектів у жанрі драмеді. Цю інформацію ТК підтвердила головний продюсер Нового каналу Оксана Панасівська.

 

«Ми зараз у перемовинах. І, очевидно, ми замовимо у PRO.TV один або навіть два  проекти», - сказала вона.

 

За словами генерального директора PRO.TV Віктора Приходька, ці серіали створюються за оригінальною ідеєю: «Ми завжди робимо оригінальне і не займаємось адаптацією форматів».

 

ТК намагатиметься з'ясувати подробиці.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18388
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Katya
4895 дн. тому
Акция: приди сегодня (2 ноября 2010) на награждение лучших сотрудников Першого національного (по ул. Шота Руставели, 17, это новая книгарня-кав’ярня “Азбука”) и получи гнилой помидор в подарок! Лучшим стрелкам подарки!! П.С. Шутим только насчет помидоров, если хотите показать свою любовь и уважение к лучшим сотрудникам канала, помидоры приносите с собой;) П.П.С. Народ, бросьте инфу в соцсети!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду