«Савік Шустер cтудія» та 5 канал проведуть спільний телемарафон

29 Жовтня 2010
19270
29 Жовтня 2010
21:00

«Савік Шустер cтудія» та 5 канал проведуть спільний телемарафон

19270
«Савік Шустер cтудія» та 5 канал проведуть спільний телемарафон

31 жовтня з 21:58 «Савік Шустер cтудія» спільно з 5-м каналом проведуть спільний телемарафон «Свобода вибору», присвячений виборам до місцевих рад. Про це повідомляє прес-служба 5-го каналу.

 

Ведучими проекту будуть Петро Мага («Савік Шустер студія») та Лариса Губіна (5 канал).

 

До студії 5-го запросять політиків країни, політологів та іноземних спостерігачів. Щогодини розмову у студії доповнюватимуть випуски новин з останніми подіями.  Також будуть включення з найбільших міст України.

 

Організатори проекту обіцяють, що глядачі 5-го каналу першими дізнаються результати екзит-полів, які спеціально для телемарафону готують партнери проекту. «Для проведення екзит-полу, на карті України ми визначили найбільш показові округи. На їх прикладі ми проаналізуємо перебіг виборчої кампанії та складемо прогнози її результатів», - каже Савік Шустер, який презентуватиме результати власного екзит-полу соціологічної служби «Савік Шустер студії».

 

За інформацією 5-го каналу, під час марафону будуть представлені результати всіх екзит-полів з найбільших міст України

 

«Цим ефіром "Савік Шустер cтудія" планує означити фінал серії програм під загальною назвою "Свобода вибору", які виходили протягом виборчої кампанії у різних містах України. Для глядачів 5-го каналу даний проект є можливістю представити на спільному майданчику різні точки зору», - зазначено у прес-релізі.

 

Протягом проведення телемарафону представники ЗМІ мають можливість відвідати «Савік Шустер cтудію» за попередньою акредитацією.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19270
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду