Фільм Наталки Фіцич «Сам» отримав «Бронзову оливу» на фестивалі у Чорногорії

28 Жовтня 2010
12982
28 Жовтня 2010
17:41

Фільм Наталки Фіцич «Сам» отримав «Бронзову оливу» на фестивалі у Чорногорії

12982
Фільм Наталки Фіцич «Сам» отримав «Бронзову оливу» на фестивалі у Чорногорії

Фільм «Сам» з документального циклу Наталки Фіцич «Відкрита зона» отримав «Бронзову оливу» 15-го Міжнародного телефестивалю у Барі (Чорногорія) у номінації «Документальні фільми».

 

У коментарях ТК Наталка Фіцич розказала, що участь у фестивалі взяли понад 500 робіт з різних країн. Це був єдиний український фільм, який потрапив до конкурсної програми.

 

«Минулого року цей фільм представлявся до "Телетріумфу", але ми не вийшли у фінал», - сказала вона.

 

За її словами цей фільм розповідає про 14-річного хлопчика Костю Бурого, який залишається без батьків і рідних. Його хотіли віддати до інтернату, але він категорично від цього відмовився і навіть наголосив, що покінчить життя самогубством, якщо туди потрапить. Тому йому дозволили залишитись у домі бабусі.

 

«Це фільм про самотнього хлопчика, про людяність, про те, що люди не вовки, і про те, що самотня людина змогла знайти тепло у цьому світі. Цей фільм демонструвався у рамках «Відкритої зони» на Першому національному. І після його виходу в ефір було ледь не найбільше відгуків. Люди дзвонили, цікавились і навіть назбирали певну суму для хлопчика», - зазначила Наталка Фіцич.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12982
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ігор
4927 дн. тому
поздоровляю! а немає, часом, посилання на це відео?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду