У Сімферополі у московської журналістки вилучили фільм через підозру у розповсюдженні порнографії

27 Жовтня 2010
13245
27 Жовтня 2010
13:53

У Сімферополі у московської журналістки вилучили фільм через підозру у розповсюдженні порнографії

13245
У Сімферополі у московської журналістки вилучили фільм через підозру у розповсюдженні порнографії

Напередодні, 26 жовтня, в аеропорту Сіферополя представники СБУ та міліції затримали московську кореспондентку інформаційного агенства «Новый регион» Олександру Константиновську. Про це повідомило інформаційне агентство «Новый регион».  За цією інформацією, кореспондентка мала при собі студійну версію фільму «Симферополь - боль моя, любовь моя...» і її затримали за підозрою у розповсюдженні дитячої порнографії.

 

У коментарях ТК керівник прес-служби Головного управління МВС в Автономній Республіці Крим Ольга Кондрашова цю інформацію заперечила: «Після бесіди(з представниками міліції - ТК)  громадянка взяла сумочку і відбула за своїм маршрутом. Її ніхто не затримував»

 

Як розповіла пані Большакова, про наявність дисків сумнівного змісту міліцію поінформував невідомий.

 

«Вчора (26 жовтня - ТК) у чергову частину київського райвідділу міліції близько 21.00 надійшов дзвінок. Невідомий проінформував оперативного чергового про те, що сьогодні 27 жовтня  першим рейсом з Києва начебто прилітає  деяка громадянка, яка при собі у багажі веде партію дисків сумнівного змісту для розповсюдження у Криму. Ця інформація було зареєстровано в "Книге происшествий" і взято до відома», - сказала Ольга Кондрашова.

 

За її словами, сьогодні з ранку під час перевірки зазначеної інформації, Олександру Константиновську було знято з рейсу і запрошено до приміщення відділу міліції в аеропорту «Сімферополь» для бесіди  та надання пояснень щодо цієї інформації. «Надати покази вона відмовилась. А з її багажу були вилучені два диски, які зараз направлені на експертизу», - зазначила  керівник прес-служби.

 

За інформацією «Нового региона», фільм «Симферополь - боль моя, любовь моя...» підготувала «група московських журналістів» і в ньому йдеться про «злочинну діяльність нинішніх властей Криму і Сімферополя».

 

Також, як зазначає «Новый регион», разом з Олександрою Константиновською в аеропорту було затримано генерального директора РІА «Новый Регион» Олександра Щетиніна. Ольга Кондрашова цю інформацію заперечила: «Його ніхто не затримував». І додала: «Як Олександр Щетин опинився у аеропорту, мені невідомо. Напевне, зустрічав цю громадянку».

 

ТК інформуватиме читачів про перебіг подій.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13245
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитрий Федоренко
4919 дн. тому
Что это получается? Например я знаю, что рейсом таким-то на Родину прибывает гражданин Украины - Азаров. Я звоню в СБУ и анонимно сообщаю, что в его портфельчике министерском лежит газовый контракт с Россией, который угрожает экономике нашей страны. Азарова сразу шмонают. В это время к однопартийцу подбегает Янукович, но наши неподкупные силовики неумолимы. Контракт отправляется на экспертизу. Ответственные за ОРД дают пресс-конференцию. Занавес)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду