21-й фестиваль «Кришталеві джерела» пройде 2-10 вересня 2011 року поблизу Євпаторії

18 Жовтня 2010
8326
18 Жовтня 2010
17:34

21-й фестиваль «Кришталеві джерела» пройде 2-10 вересня 2011 року поблизу Євпаторії

8326
21-й фестиваль «Кришталеві джерела» пройде 2-10 вересня 2011 року поблизу Євпаторії

Підсумковий етап ХХІ Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела» пройде в селищі Штормовому поблизу Євпаторії з 2 по 10 вересня 2011 року. Роботи прийматимуться на конкурс із 1 січня по 1 червня 2011 року. Розглядатимуться роботи, оприлюднені авторами після 1 червня 2010 року.

 

Такі рішення оргкомітет «Кришталевих джерел» ухвалив 15 жовтня. Зважаючи на побажання учасників попереднього фестивалю, наступного року збільшиться кількість переглядів конкурсних робіт і майстер-класів.

 

Довідка:

Фестиваль «Кришталеві джерела» проводиться з 1991 року. Ним опікуються Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, Міністерство освіти і науки, Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту, Міністерство культури і туризму, Національна спілка кінематографістів України, Національна спілка фотохудожників України, Асоціація діячів кіноосвіти і медіапедагогіки України. У рамках фестивалю проводяться чотири конкурси - теле- і фотофільмів, телепередач, радіопередач і художнього фото. 2011 року «Кришталевим джерелам» виповниться 20 років.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8326
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду