«Бурда-Україна» у 2011 році підвищить ціни на рекламу на 5%, у деяких виданнях – на 15%

18 Жовтня 2010
18118
18 Жовтня 2010
14:42

«Бурда-Україна» у 2011 році підвищить ціни на рекламу на 5%, у деяких виданнях – на 15%

18118
«Бурда-Україна» у 2011 році підвищить ціни на рекламу на 5%, у деяких виданнях – на 15%

Видавництво «Бурда-Україна» оголосило вартість розміщення рекламних шпальт на 2011 рік у власних журналах. У більшості журналів реклама подорожчає на 5%.

 

По деяких виданнях («Мой ребенок», «Люблю готовить», «Добрые советы» тощо) інфляція становитиме 15% і більше. «Підвищення вартості розміщення в цих виданнях цілком виправдане, оскільки вони займають перші позиції у своєму сегменті за показником вартості 1000 контактів, - пояснює заступник генерального директора, директор з реклами Андрій Вдовиченко. - Є також група видань, по яких охоплення аудиторій та/або наклади скоротилися, що не дає нам підстав для якого-небудь підвищення цін на рекламу в них».

 

Для прикладу, вартість однієї шпальти реклами у журналі «Лиза» становитиме 78 тис. грн, «Отдохни!» - 76,5 тис. грн, «Добрые советы» - 65 тис. грн, Playboy - 49,5 тис грн, «Люблю готовить» - 49 тис. грн (усе - з урахуванням податків). Повний прайс-лист можна переглянути тут.

 

При розробці нової цінової пропозиції видавництво спиралося на аналіз основних тенденцій ринку, динаміку накладів і охоплень цільової аудиторії, структуру попиту на рекламу, конкурентну вартість. На думку пана Вдовиченка, ціни на рекламу в журналах «Бурда-Україна» «цілком адекватні та прозорі» і відповідають ситуації на ринку преси України.

 

Нагадаємо, минулого року «Бурда-Україна» підняло розцінки на 5-7%.

 

Видавництво «Бурда-Україна» видає 46 журналів різної тематики, серед яких «Лиза», «Отдохни!», «АвтоМир», Playboy, MINI, Joy, Oops!, «Мой ребёнок».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18118
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду