Андрій Доманський переходить на «1+1»

11 Жовтня 2010
25708
11 Жовтня 2010
12:11

Андрій Доманський переходить на «1+1»

25708
Андрій Доманський переходить на «1+1»

Ведучий Андрій Доманський залишає Новий канал і переходить на «1+1». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі Нового каналу.

 

За словами керівника департаменту зі зв'язків з громадськістю Нового каналу Ольги Балабан, до кінця року в ефірі будуть виходити проекти «Інтуїція» та «Світлі голови», які веде Андрій Доманський. Усі епізоди цих шоу вже відзняті. А надалі канал шукатиме нові обличчя.

 

«Ми давно хотіли шукати нові обличчя. Це для нас такий шанс», - зазначила Ольга Балабан.

 

За інформацією сайту «Медіаняня», Андрій Доманський на «1+1» вестиме «Шоу на два мільйони». ТК чекає на коментар прес-служби «1+1».

 

Андрій Доманський пообіцяв ТК прокоментувати ситуацію після того, як повернеться з-за кордону.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25708
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Жванецкий
4943 дн. тому
Лижите тщательнее, Андрюша.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду