Держкомтелерадіо створив ще одну експертну раду з видавничої справи

1 Жовтня 2010
10641
1 Жовтня 2010
17:13

Держкомтелерадіо створив ще одну експертну раду з видавничої справи

10641
Держкомтелерадіо створив  ще одну експертну раду з видавничої справи

Державний комітет з питань телебачення та радіомовлення створив ще одну консультативно-експертну раду  з питань видавничої справи. Це рішення комітет прийняв на колегії 30 вересня.

 

Головою новоствореної ради став колишній заступник  голови Держкомтелерадіо Василь Шевченко. Заступник голови ради  - Микола Сенченко, директор Державної наукової установи «Книжкова палата України імені Івана Федорова».

 

Також до складу ради увійшли  директори Національного видавництва дитячої літератури «Веселка» Ярема Гоян, президент Української асоціації виробників поліграфічної продукції Михайло Онуфрійчук, директор виданичого центру «Академія» Василь Теремко. 

 

Секретарем ради стала помічник голови комітету Світлана Лисенко.

 

Нагадаємо, при комітеті вже є Громадська рада, а також Громадська науково-експертна рада Держкомтелерадіо

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10641
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Drahoman
4927 дн. тому
Тепер з такою радою видавничій справі гаплик. Особливо Сенченко може повторити свої подвиги у б-ці Вернадського... Кадри ПР - до пари топ-менеджеру сі складним дитинством.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду