НТКУ оголосила гран-прі «Талант-шоу»: переможець стане ведучим «Нащадків»

30 Вересня 2010
14535
30 Вересня 2010
18:24

НТКУ оголосила гран-прі «Талант-шоу»: переможець стане ведучим «Нащадків»

14535
НТКУ оголосила гран-прі «Талант-шоу»: переможець стане ведучим «Нащадків»

Переможець «Талант-шоу» на Першому національному отримає можливість виступити у якості ведучого ток-шоу «Нащадки». Він проведе годинний прямий ефір разом із постійними ведучими «Нащадків»: Володимиром Дантесом, Вадимом Олійником, Максом Барських, Борисом Апрелем, Алісою Тарабаровою, Ліною Міцукі, Оленою Виноградовою, Регіною. Про це повідомила прес-служба НТКУ.

 

На даний момент на участь у «Талант-шоу» подано 45 заявок. На завтрашньому кастингу із 45 учасників буде відібрана 10-ка найкращих, після чого визначиться переможець конкурсу.

 

«Талант-шоу» Першого національного буде проходити за стандартом гонг-шоу. Кожному учаснику буде відведено 3 хвилини, за які він має вразити журі. Кожен з членів журі коментує виступ і виставляє свою оцінку. Переможцем стане той учасник, який набере найбільшу кількість балів від журі. Якщо кілька учасників матимуть однакову кількість балів - долю переможця вирішують глядачі у студії. Вони також голосують за усіх конкурсантів, голоси глядачів підсумовуються і таким чином визначається той єдиний, хто отримає приз.

 

Нагадаємо, починаючи з 1 жовтня п'ятничний випуск проекту «Нащадки» на Першому національному виходитиме у форматі талант-шоу. Талант-шоу виходитиме у прямому ефірі, як і решта випусків проекту. Кастинг учасників талант-шоу вже оголошено на сайті Першого національного.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14535
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду