Після Зураба Аласанії Харківську ОДТРК очолив Сергій Гулевський

27 Вересня 2010
17419
27 Вересня 2010
15:16

Після Зураба Аласанії Харківську ОДТРК очолив Сергій Гулевський

17419
Після Зураба Аласанії Харківську ОДТРК очолив Сергій Гулевський

З 27 вересня 2010 року гендиректором Харківської ОДТРК став Сергій Гулевський, який після звільнення Зураба Аласанії виконував обов'язки керівника. Цю інформацію ТК підтвердили на телеканалі.

 

Офіційне представлення нового гендиректора колективу відбулося 24 вересня на телеканалі. Представляли нового керівника голова Держкомтелерадіо Юрій Плаксюк та голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, йдеться на сайті Харківської ОДА.

 

Нагадаємо, що екс-гендиректор Харківської ОДТРК Зураб Аласанія, який очолював телерадіокомпанію п'ять років, залишив посаду 1 липня 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17419
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду