Газета «Точка» запустила новий безкоштовний додаток «Пенсия»

23 Вересня 2010
17949
23 Вересня 2010
14:31

Газета «Точка» запустила новий безкоштовний додаток «Пенсия»

17949
Газета «Точка» запустила новий безкоштовний додаток «Пенсия»

У вересні безкоштовна газета «Точка» запустила щомісячний додаток «Пенсия», розрахований на аудиторію читачів від 50 років. Про це повідомляє прес-служба видання.

 

Додаток «Пенсия» - щомісячний, виходить кожну першу декаду місяця накладом 250 тис. примірників. Поширюється протягом тижня «у пік видачі пенсії».

 

«Ми звернули увагу, що нас постійно читають і люди похилого віку. Нам захотілося зробити для них щось корисніше та цікавіше», - пояснила мотиви запуску видання видавець «Точки» Ірина Андрющенко.

 

За словами генерального директора видавництва Марини Колосникової, розповсюдження видання відрізняється від основних номерів газети й організоване з урахуванням місць і часу зосередження пенсійної аудиторії. Це відділення «Укрпошти» й «Ощадбанку», а також ринки, крамниці біля дому та супермаркети. «Обрано більш пізній час роздачі видання в метро, з 10-ї до 12-ї години, щоб газету отримували тільки зацікавлені в поданій інформації люди», - уточнила вона.

 

Головний редактор газети «Точка» Дмитро Бунецький розповів, що додаток «Пенсия» подає інформацію про юридичні аспекти нарахування і перерахування пенсій, довідкові документи, корисні адреси і телефони, інформацію про банківські програми для пенсіонерів, знижки і бонуси в крамницях, а також матеріали на тему дозвілля і дачного господарства.

 

За даними прес-служби, рекламу в першому числі видання розмістили рекламодавці банківського сектору, ритейлу, фармацевтичного ринку і сегменту товарів для здоров'я.

 

Наступний випуск «Пенсии» виходить 8 жовтня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17949
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду