«Оголена красуня» на каналі «Україна» стартує 30 жовтня

21 Вересня 2010
18442
21 Вересня 2010
16:20

«Оголена красуня» на каналі «Україна» стартує 30 жовтня

18442
«Оголена красуня» на каналі «Україна» стартує 30 жовтня

Прем'єра нового реаліті-шоу на каналі «Україна» відбудеться 30 жовтня. Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

Зазначимо, до прем'єри програми творчій групі належить відібрати ще п'ять учасниць. Для бажаючих стати героїнею шоу, потрібно заповнити анкету на сайті телеканалу «Україна».

 

Для кожної учасниці, що прийшла на проект, розробляли індивідуальну програму, що допомогла б їй «відчути себе і своє тіло по-новому»: «Як правило, комплекс заходів носить терапевтичний характер», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Нагадаємо, «Оголена красуня» створена за форматом - How to look good naked (RDF Rights). Участь у проекті візьмуть жінки віком від 25 до 50 років, які незадоволені своєю фігурою і вбачають причини власних невдач саме  у ній.

 

Як писала ТК, ведучим шоу став стиліст і дизайнер Ільяс Сахтара: «Коли я погодився стати ведучим шоу, я не усвідомлював, що для мене буде все так складно. Адже поки ми не зрозуміємо, що у героїні за проблема, ми нічого не зможемо з нею зробити. Не дізнавшися «діагноз», ми не можемо призначити «лікування». Тому головний принцип нашої програми - чесність у тому, що ми робимо, і в тому, що говоримо» - поділився враженнями Ільяс Сахтара.

 

Про те, як пройшов фінальний етап зйомок проекту «Оголена красуня», читайте на «Дусі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18442
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OldStar
4958 дн. тому
А може не треба їм щось казати та призначати "лікування", бо так ще боляче їм буде, якщо "діагноз" буде некорректний..... Вона вигодає себе щось, та буде сподіватися на краще, та не вийде в неї нічого.....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду