За фактом побиття оператора «Лтави» порушено кримінальну справу

12 Вересня 2010
14369
12 Вересня 2010
13:01

За фактом побиття оператора «Лтави» порушено кримінальну справу

14369
За фактом побиття оператора «Лтави» порушено кримінальну справу

Порушено кримінальну справу за фактом побиття телеоператора ОДТРК «Лтава» Сергія Залеського. Про це журналістам УНІАН повідомили у відділі зв`язків з громадськістю УМВС у Полтавській області.

 

За даними УМВС, 2 вересня Сергій Залеський звернувся до них із заявою про нанесення йому тілесних пошкоджень охоронцями ринку «Мотель», що знаходиться за адресою м. Полтава, вул. Грушевського, 11.

 

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було встановлено, що 31 серпня 2010 близько 22.00 години на вході до ринку «Мотель», двоє чоловіків у віці 38 і 55 років, жителі Полтави, які працювали охоронцями ринку, без причини, з хуліганських мотивів вчинили бійку з 33-річним Залеським, оператором ОДТРК «Лтава».

 

Як повідомляла ТК, охоронці  зупинили  його і запитали про те, чому він перебуває на приватній території з камерою. З`ясувавши, що перед ними оператор «Лтави», охоронці сказали, що компанія показувала «нехороший» сюжет про ринок, і почали його бити.

 

Оператор одержав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, побоїв м`яких тканин обличчя, що кваліфікуються відповідним актом судово-медичної експертизи від 10 вересня 2010 як легкі тілесні ушкодження, що призвели до короткочасного розладу здоров`я.

 

За фактом хуліганства порушено кримінальну справу за ознаками ст. 296 ч. 2 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає обмеження свободи на термін до 5 років або позбавлення волі на строк до 4-х років. Наразі слідчі дії проводяться співробітниками Жовтневого райвідділу міліції Полтави.

 

Нагадаємо, Сергій Залеський вже не вперше отримує побої. У червні минулого року у Полтаві під час вуличної зйомки на нього напав невідомий чоловік і завдав операторові тілесних ушкоджень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14369
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду