У Львові побили фотокореспондента УНІАН

11 Вересня 2010
16378
11 Вересня 2010
22:26

У Львові побили фотокореспондента УНІАН

16378
У Львові побили фотокореспондента УНІАН

Сьогодні в центрі Львова був побитий фотокореспондент інформаційного агентства УНІАН, повідомляє інтернет-видання «Главред».

 

Фотокор сьогодні вранці працював на акції біля управління СБУ у Львівській області. Після обіду його побили.

 

За інформацією «Главреда», до фотокореспондента підійшли п'ятеро людей і попросили закурити. Коли чоловік повідомив, що сигарет немає, його побили.

 

За словами начальника Галицького райвідділення Львова Івана Іваночка, жодних серйозних ушкоджень фотокореспондент не отримав. Зараз іде оформлення заяви й усіх необхідних документів. Крім того, у львівській міліції пообіцяли розібратися з цим інцидентом.

 

ТК повідомлятиме читачам подробиці інциденту та розслідування.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16378
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду