Олексій Мустафін написав заяву на звільнення. На СТБ це не підтверджують

9 Вересня 2010
22801
9 Вересня 2010
14:08

Олексій Мустафін написав заяву на звільнення. На СТБ це не підтверджують

22801
Олексій Мустафін написав заяву на звільнення. На СТБ це не підтверджують

Заступник голови правління СТБ з інформаційного мовлення Олексій Мустафін 8 вересня написав заяву на звільнення. Цю інформацію він підтвердив ТК особисто.

 

Наразі він відмовився коментувати причини звільнення.

 

На своїй сторінці у Facebook Мустафін зазначив «Написав заяву. Як там у Сергія - "тому що розчарований"?», перефразувавши коментар Сергія Попова «Детектор медіа» стосовно власного звільнення з медіагрупи «Україна».

 

«На даний момент немає підтвердження, що Олексій Мустафін йде з каналу», - сказали ТК в прес-службі СТБ.

 

Володимир Бородянський, голова правління СТБ, поки не відповів на запитання ТК стосовно звільнення Мустафіна, попросивши передзвонити йому пізніше.  

 

Інформація про те, що Олексій Мустафін має намір звільнитися з СТБ, стала відома ТК ще наприкінці минулого тижня, але тоді Олексій наполягав, що ще не прийняв остаточного рішення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22801
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ut
4949 дн. тому
А шо Банковая и Мустафина додавила. Эге ж?
Otar Dovzhenko
4949 дн. тому
У фейсбуку ще є ключова фраза з приводу мотивації: не хочу бути класною дамою в дитсадку. Себто, як я розумію, рішення звільнитись є реакцією на протести журналістів проти цензури і т.п. Якщо ніяких глибших причин немає, то мені здається, що ця - не досить серйозна, аби заява була підписана :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду