Журналіст Kyiv Post: Допит у Генпрокуратурі пройшов без порушень закону

7 Вересня 2010
14914
7 Вересня 2010
17:45

Журналіст Kyiv Post: Допит у Генпрокуратурі пройшов без порушень закону

14914
Журналіст Kyiv Post: Допит у Генпрокуратурі пройшов без порушень закону

Допит в Генеральній прокуратурі, за словами журналіста Kyiv Post Юрія Онишківа, пройшов без порушень закону. Про це він повідомив Київській медіапрофспілці.   

 

Його слова підтвердила адвокат Людмила Опришко, яка від Київської незалежної медіа-профспілки представляє інтереси пана Онишківа. Вона вважає, що все відбулося в рамках закону, права журналіста не було порушено, йдеться у повідомленні КНМП.

 

Розмова відбулася сьогодні, 7 вересня, о 14.00 і тривала дві з половиною години. Про її предмет журналіст повідомити відмовився, оскільки не має права розголошувати таємницю слідства. 

 

За словами Юрія Онишківа, його більше не мають намірів викликати до слідчого.

 

Нагадаємо, 2 вересня Юрія Онишківа викликали до Генпрокуратури у зв'язку з публікацією інтерв'ю з екс-міністром економіки Богданом Данилишиним, якого оголошено  в розшук. Матеріал з'явився на сайті о 15.30, і за годину він отримав повістку, де повідомлялося, що він має прийти до прокуратури на 8.00 п'ятниці 3 вересня. 3 вересня на прохання журналіста зустріч було перенесено .

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14914
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
aga
4978 дн. тому
Не РОМАНА, а ЮРІЯ Онишківа))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду