Проект «Україна сльозам не вірить» розпочнеться з фільмів про кастинги

28 Серпня 2010
13171
28 Серпня 2010
01:55

Проект «Україна сльозам не вірить» розпочнеться з фільмів про кастинги

13171
Проект «Україна сльозам не вірить» розпочнеться з фільмів про кастинги

Дебютний випуск шоу «Україна сльозам не вірить» вийде в ефірі  Новогому каналу 29 серпня о 20:00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У перших випусках глядачів ознайомлять з тим, як проходили кастинги. Зокрема, найчастіше кандидати виконували пісню «Чарівна скрипка», монологи Голохвастова та Проні Прокопівни, уривок «Тюремного танго» із фільму «Чикаго».

 

Протягом перших чотирьох фільмів редакція шоу представить основних претендентів на перемогу. Імена учасників програми аудиторії Нового повідомлять 19 вересня.

 

Як стало відомо, до складу журі шоу увійшли співачка Ані Лорак, хореограф Євген Папунаішвілі, який брав участь в українській версії шоу «Танці з зірками»; а також акторка Наталія Андрейченко. Підтримуватимуть учасників ведучі Нового. Маша Єфросиніна «куруватиме» хореографічні номери, Олександр Педан - вокальні партії, Сергій Притула - акторські мініатюри.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як повідомляла ТК, учасники проекту змагатимуться у вокальних та акторських здібностях. До фіналу потрапили 13 претендентів, які й стануть учасниками шоу.

 

Переможець у якості нагороди отримає головну роль у музичному фільмі Костянтина Меладзе. Кілька ролей розподілять між найуспішнішими конкурсантами. Як було оголошено, цей фільм матиме «усі шанси потрапити на "Оскар"» та має вийти на екрани України та Росії вже у 2011 році.

 

Кастинги на шоу стартували 26 травня у шести найбільших містах України - Києві, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Донецьку та Львові.

 

Виробником шоу є Friends Production.

 

«Детектор медіа»

 

Постер - ukrainaslezamneverit.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13171
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду