На ICTV стартує нове шоу Real Comedy від творців Comedy Club

25 Серпня 2010
24826
25 Серпня 2010
14:59

На ICTV стартує нове шоу Real Comedy від творців Comedy Club

24826
На ICTV стартує нове шоу Real Comedy від творців Comedy Club

27 серпня на  ICTV стартує нове розважальне шоу у форматі stand-up - Real Comedy від творців Comedy Club. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект виходитиме щоп'ятниці о 23:00.

 

За інформацією прес-служби, Comedy Club Production зробив ставку на молодих талантів, «здатних сформувати свіжий яскравий стиль у світі жартів». Для цього продакшн організував кастинг нових резидентів, і до фіналу відбору потрапили 32 кандидати. Саме їхні виступи вийдуть у новому шоу.

 

«Головна гумористична зброя резидентів - якісний, інтелігентний гумор без мату, вульгарності, політики і брудних жартів про "зірок"», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Участь у проекті візьмуть також зіркові гості: Гарік Корогодський, Lama, Володимир Вірчис, Тимофій Нагорний, Міка Ньютон, Тала Калатай, Наталія Валевська, Тамерлан, Володимир Бебешко, Міла Нітіч, Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Олексій Большой та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24826
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вассечкин
4984 дн. тому
Зиркови гости??? Кто все эти люди!!! Петросянство расползается по эфиру.
medved
4984 дн. тому
Мдя, гості CENSORED які зіркові. весь київський тупий навколотусовочний мотлох зібрали.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду