Руслан Сенічкін вестиме «Сніданок з 1+1», а Лідія Таран – ранкові новини

25 Серпня 2010
30968
25 Серпня 2010
13:01

Руслан Сенічкін вестиме «Сніданок з 1+1», а Лідія Таран – ранкові новини

30968
Руслан Сенічкін вестиме «Сніданок з 1+1», а Лідія Таран – ранкові новини

Ведучим оновленого «Сніданку з 1+1» стане Руслан Сенічкін, який раніше вів інформаційну програму «Подробности» на «Інтері». А ранковий випуск новин «1+1» вестиме Лідія Таран. Про це повідомила прес-служба каналу «1+1».

 

«Мені подобається формат "Сніданку з 1+1" Тут інша подача інформації, ніж у новинному жанрі. Не потрібно бути скованим, зажатим, "говорящей головой". Жанр ранкової програми передбачає, що ведучий буде на "ти" з глядачем, таким, як він є в житті. І мені це імпонує», - коментує Руслан Сенічкін.

 

«Мені цікаво попрацювати у парі з Русланом. Він дуже швидко влився в команду "Сніданку з 1+1", пропонує багато цікавих ідей і абсолютно не боїться зняти з себе імідж новинаря. Мої ж новини будуть дещо відрізнятися від звичних глядачу формату ТСН і стануть більш запальними, ранковими», - говорить Лідія Таран.

 

Оновлений «Сніданок з 1+1» запропонує глядачеві тригодинний ефір з трьома випусками новин - 7.00, 8.00 и 9.00 - та новинми рубриками.

 

У рубриці Марічки Падалко ведуча розповідатиме про 36 «найважливіших» питань, які хвилюють молодих батьків. «Поради Марічки будуть підкріплені не лише власним досвідом мами трьох дітей, але й рекомендаціями професійних педіатрів і неонатологів», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Фіналіст вокального шоу «Суперзірка» Роман Козак у рубриці «Афіша» ділитиметься з глядачами новинами музики, театру, кіно, повідомлятиме про концерти, спектаклі та головні шоу-вистави столиці.

 

Також у «Кулінарній рубриці» з'явиться новий шеф-кухар - француз Стефан. «Він готуватиме для ведучих та телеглядачів легкі, поживні, корисні та швидкі в приготування сніданки», - зазначають у прес-службі «1+1».

 

Рубрика «Історія одного дня» розповідатиме про те, що цікавого, визначного сталося цього дня, а у «Квесті» - ранковій грі в прямому ефірі - телеглядачам запропонують відео-нарізку та низку загадок, на які потрібно буде давати відповіді.

 

Окрім цього, щоденно в «Сніданку з 1+1» будуть двоє гостей у студії, прес-огляди передових видань, традиційні мультфільми для дітей о 7:15, спецвипуск «Світського життя», повтор серіалу «Інтерни», а також рубрика «Людина дня».

 

«Ясно, що життя нелегке. Але в ньому багато фарб. Побачити, знайти і показати глядачу яскраві, завзяті, щасливі - ось наше завдання. Налаштувати на позитив конкретного дня. Тому ми і вибрали внутрішній слоган для всієї команди програми», - коментує редактор «Сніданку з 1+1» Юлія Жмакіна.

 

Переформатована ранкова інформаційно-розважальна програма «Сніданок з 1+1» стартує 30 серпня.

 

Як повідомляла ТК, Руслан Сенічкін залишив «Інтер» після двох з половиною років роботи наприкінці 2009 року. Замість нього новини почав вести Володимир Андрієвський.

 

До «Інтера», з початку 2006-го до квітня 2007-го, Руслан Сенічкін вів програму «Один день» на К1, ще раніше працював на дніпропетровській радіостанції «Радіо-Прем’єр» і дніпропетровському 11-му каналі. Був керівником програм продакшн-студії «Соло» фінансово-економічної тематики. З 1999 року – власкор інформаційного агентства «МедіаПростір» (Дніпропетровськ). Закінчив Дніпропетровський національний університет.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30968
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Оля
4522 дн. тому
Чому Лідія Таран сказала що на народження першої дитини платять 12000,ха, а платять 25000 ???
чомучка
4980 дн. тому
А мені подобався Джеджула з Лідою. Чому він пішов?
Кусокі
4985 дн. тому
Чудова новина, побажаймо їм удачі
глядач
4985 дн. тому
Руслане, удачі!!!!
Додати
4985 дн. тому
Ба, все знакомые лица! 1+1 ширпотребный канал для ширпотреба - загнивающее русло пересохшей реки...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду