«Книгу.UA» вестиме не Антон Фрідлянд, а Борислав Береза

25 Серпня 2010
20885
25 Серпня 2010
12:12

«Книгу.UA» вестиме не Антон Фрідлянд, а Борислав Береза

20885
«Книгу.UA» вестиме не Антон Фрідлянд, а Борислав Береза

Оновлену програму «Книга.UA» вестиме літературознавець і літературний критик Борислав Береза. Про це у коментарі ТК зазначила завідуюча редакцією соціально-публіцистичних проектів НТКУ Людмила Островенко.

 

Раніше планувалося, що «Книгу.UA» вестиме письменник Антон Фрідлянд.

 

Перший презентував, що програма стартує на Першому національному 28 серпня, і що будуватиметься вона за принципом електронного блогу.

 

Нагадаємо, що раніше ведучою «Книги.UA» була Марина Бондаренко.

 

Це вже не перша заміна ведучого на НТКУ перед стартом нового проекту. Раніше планувалося, що програму «Чому це?» на Першому вестиме Юлія Вебер, але згодом замість неї ведучим анонсували Валерія Чигляєва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20885
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЛІЛІ
4963 дн. тому
Найсмішніше, що ті косметички не допомогли БОНДАРЕНЩИСІ- в кадрі вона була сміша і товста, а про її вимову взагалі можна писати реферат"Як спаплюжити українську мову в ролі ведучої ". Приз глядацьких симпатій в номінації "Це смішно аж плакати хочеться." Цьом усім. Привіт Першому ОНОВЛЕНОМУ. НЕВДАХ НА ПЕНСІЮ
дудер
4963 дн. тому
to natka mala // 25.08.2010 20:07:36 Оя, мама-дорогая, який із Марини Бондаренко "створювач" "Книга.ua"? Злобна баба з повадками імператриці. Та вона могильщик УТ, а не створювач. На програму працювало все об"єднання громадсько-політичних програм. Водії та гримери реготали з того, що основним завданням її заступників було носити за нею костюми та косметички. Ні розуму, ні фігури, ні креативу, нічого. Ото й була вся "духовність". Судячи з її скандалів та телодвіженій "созданія позітівного іміджа" канал тільки програв. Правильно зробили, що замінили.
кот
4963 дн. тому
нет, ведущих типа бондаренко не надо, если на чистоту -женщина совсем не подходила к экрану, странно кто её туда запхнул?
МАСЯ
4963 дн. тому
Про Бондаренко словами роману ""ЗІВЯЛІ КВІТИ ВИКИДАЮТЬ". Чомусь стало поганою традицією якщо , даруйте "УТ 1", то це, на кшалт Бондаренко- второсортне, русифіковане, без таланту, традицій, нормальної зовнішності. Давайте спробуємо щось нове, живе, свіже, а потім даватимемо оцінки -відібрали, посунули, вигнали з роботи, з посади і т.п. Я ЗА ЗМІНИ!!!
natka mala
4963 дн. тому
Що за дурня! Де Марина Бондаренко? Саме вона зробила чи не найрейтинговішою програмою НТКУ. Нечесно, не по-чоловічому. З таким "менеджментом" українська телевізія вмре, не народившись. А не дай Боже такого "менеджменту" в держуправлінні, — то вмре держава. гадаю, поважна Ганна Герман повинна розібратися з ситуацією, коли базові телепередачі, які формують нашу духовність, паплюжать випадкові люди. Нічого не маю проти Борислава Берези, я його зовсім не знаю, він може й нормальний, але первісний крок івідібрати передачу у її створювача Марини Бондаренко — це вчинок, не гідний рівня національного телебачення
по суті
4963 дн. тому
Добре, що забрали з кадру тушку Бондаренко. ЇЇ нудну, награну манеру ведення програми вже ніхто терпіти не міг, відбивала охоту читати українську книгу. Побачимо, на що здатний Борислав?
нтку
4963 дн. тому
а что вы хотели? перестановки ведущих - обычное явление, тем более на канале запускается более 26 проектов. зайдите сегодня в студии - декорации, свет, люди - теперь телевидение появилось и на Первом Национальном. Ожили
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду