Перший покаже оновлену версію «Все для тебе»

25 Серпня 2010
24973
25 Серпня 2010
11:25

Перший покаже оновлену версію «Все для тебе»

24973
Перший покаже оновлену версію «Все для тебе»

Перший національний запускає оновлену версію програми «Все для тебе», яка раніше виходила на телеканалі «Інтер». Проект вийде в ефір 27 серпня о 18.00.

 

Вестиме програму Юрій Кот разом з Юлією Рамановою. Програму виробляє НТКУ спільно з продакшном «Все для тебе».

 

«Якщо раніше "Все для тебе" була освідченням для пропозиції руки і серця, і вона була зорієнтована на молодь до 25-30 років, а участь у ній брали тільки неодружені пари, які прагнули створити сім'ю, то тепер до цього у нас додалися й інші можливості. Наприклад, якщо одружені люди посварилися, то для збереження сім'ї можна красиво попросити вибачення у програмі "Все для тебе". Окрім цього, всі охочі зможуть показати у проекті кліп свого весілля», - зазначив пан Кот у коментарі ТК. Також зменшився хронометраж проекту - тепер він триватиме 20 хвилин.

 

За словами Юрія Кота, права на назву проекту закріплені особисто за ним, Єгором Бенкендорфом і Ларисою Журавською.

 

«"Все для тебе" - це бренд про кохання, який залишився у всіх в голові. Навіщо його змінювати? Наш слоган: "Все для тебе" повертається», - наголосив він.

 

За словами пана Кота бюджет проекту значно менший ніж у інтерівського шоу: «Раніше було простіше, тому що канал брав на себе всі фінансові зобов'язання. А зараз це не просто, бо канал державний і фінансування в нього не найкраще. Тому ми будемо самі викручуватися». Ведучий сподівається, що проект зможе взяти частку, вищу за 2-2,5% за 18+.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24973
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду